Bases VI premi de Narrativa curta L'Illa - Vadelletra

L’Illa Llibreria de Mollet del Vallès i el programa radiofònic Vadelletra convoquem el VI Premi de Narrativa Curta L’Illa-Vadelletra. El tema d’enguany és ‘El crim’. 

 La llargada màxima dels treballs serà de 2 fulls DIN A-4 a doble espai, lletra Arial i cos 12. En un full a banda s’hi afegiran les dades personals de l’autor (nom, adreça, contacte). El termini màxim de lliurament es fixa en el 22 de desembre de 2014. Les obres s’hauran d’enviar per correu electrònic a les següents adreces: illallibres@gmail.com i vadelletra@gmail.com, també s’admet el lliurament a les instal•lacions de Ràdio Mollet ( www.radiomollet.com ) i L’Illa Llibreria ( http://illallibres.blogspot.com.es ) en què caldrà remetre’ls en un sobre tancat on només figuri el nom del premi. Dintre el sobre, el treball presentat ha d’anar acompanyat d’una plica amb el títol de l’obra i totes les dades de l’autor. 

 El jurat està format per Carme Ballús (professora de llengua i literatura catalanes d’ensenyament secundari), Margarida Munsant (filòloga), Jordi Sanz (llibreter i blogaire), Manel Xicota (gestor editorial) i David Barón (guanyador de la darrera convocatoria). 

 El premi consistirà en un lot de llibres, una nit per a dues persones, en temporada baixa, a la masia rural El Nus de Pedra ( www.elnusdepedra.com ) i la possibilitat de formar part del jurat de la propera convocatòria. El relat guanyador es publicarà al bloc de L’Illa ( http://illallibres.blogspot.com.es/ ), al bloc del Vadelletra ( http://vadelletra.blogspot.com.es/ ) i al bloc Tot és una mentida ( http://totesunamentida.wordpress.com/ ). Els treballs finalistes seran llegits per antena. L’organització es reserva el dret de la publicació en paper de l’obra guanyadora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada