Bases del V Premi de Narrativa Curta en llengua catalana L'Illa -Vadelletra


L'Illa Llibreria de Mollet del Vallès i l’espai Vadelletra del programa Posa’t les Piles de Ràdio Mollet del Vallès, convoquem el V Premi de Narrativa Curta L'Illa-Vadelletra.

El tema d'enguany és ‘L’insomni’.

La llargària màxima dels treballs serà de 2 fulls DIN A-4 a doble espai, lletra Arial i cos 12. En un full a banda s’hi afegiran les dades personals de l’autor (nom, adreça, contacte). El termini màxim de lliurament serà el 20 de desembre de 2013.

Les obres s'hauran d'enviar per correu electrònic a les següents adreces: illallibres@gmail.com i vadelletra@gmail.com. Cal que les envieu a totes dues adreces a l’hora.

També s’admet el lliurament a les instal•lacions de Ràdio Mollet i a la Llibreria l’Illa. En aquests casos caldrà remetre-les en un sobre tancat on només figuri el nom del premi. Dins del sobre, el treball presentat ha d’anar acompanyat d’una plica amb el títol de l’obra i totes les dades de l’autor.

Un jurat format per 5 persones serà l’encarregat de triar un sol guanyador entre tots els relats presentats. La composició del jurat és la següent: Carme Ballús (filòloga), Margarida Muntsant (filòloga), Jordi Sanz (llibreter), Manel Xicota (gestor editorial) i Mònica Boixader (darrera guanyadora del certamen).

La decisió del jurat es farà pública dissabte 18 de gener al matí, en un acte que se celebrarà a la Llibreria L’Illa (Av. Llibertat 20 de Mollet), durant el qual s’atorgarà el premi.

El premi consistirà en un lot de llibres, obsequi de la Lliberia L’Illa, una estada de cap de setmana per a dues persones a la masia rural El Nus de Pedra, gentilesa dels seus propietaris, un diploma acreditatiu del Premi i la possibilitat de formar part del jurat de la propera convocatòria.

El relat guanyador es publicarà al facebook de la Llibreria L'Illa i també, com és ja habitual, als blocs http://vadelletra.blogspot.com/ i a http://totesunamentida.wordpress.com/ . Juntament amb els treballs finalistes, serà llegit per antena.

L'organització es reserva el dret de la publicació en paper de l’obra guanyadora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada